Eeuwige gedachtenis

We vragen uw gebed voor onze dierbare overledenen.

Netty Simons – Verkruissen overleed op 9 december 2021 te Eindhoven op 92-jarige leeftijd. Netty was de echtgenote van hypodiaken Joop Simons, die 17 januari 2017 overleed. Netty werd op 20 december 2021 gecremeerd in crematorium Rijtackers te Eindhoven. Moge zij rusten in vrede, Vetsjnaja pamjat, Eeuwige gedachtenis.

Op vrijdag 8 oktober 2021 overleed Geertje Peeters te Eindhoven, 75 jaar oud. Geertje zong als sopraan in het Slavisch Byzantijns Koor Eindhoven. Na een afscheidsdienst in de Protestantse kerk te Best werd Geertje op 15 oktober 2021 begraven op de Algemene begraafplaats te Best. Moge zij rusten in vrede! Vetsjnaja pamjat, eeuwige gedachtenis.

Op donderdag 11 februari 2021 is overleden Ben van den Brom, secretaris van het bestuur van Pokrof.
Ben was een  diep gelovig mens en daardoor een steun voor velen. Hij was een trouw koorlid van meerdere Byzantijnse gemeenschappen en een soliede, goed geïnformeerde bestuurder van de Landelijke Instelling Pokrof en de stichting Pokrof. Op deze link vindt u een uitgebreidere memoriam.

Maandag 19 oktober 2020 overleed Piet de Groen, lid van de Gemeenschap van de Alheilige Moeder Gods Gruzinskaja te Eindhoven, in de leeftijd van 94 jaar. Na een besloten afscheidsdienst werd Piet op 24 oktober begraven op het Joriskerkhof te Eindhoven. Moge hij rusten in vrede! Vetsjnaja pamjat, eeuwige gedachtenis.

Mevrouw Corry van Oostrom-Geleijns, echtgenote van de heer Sascha van Oostrom, is overleden op dinsdag 28 april 2020.

De Heer Piet van Kleinwee, diaken van het Aartsbisdom Utrecht, onder meer oud-voorzitter van de Gemeenschap Wladimirskaja te Utrecht, is overleden op maandag 20 april 2020.
Op vrijdag 24 april heeft in besloten kring voor hem de uitvaart en begrafenis plaats gehad in de Johannes-Bernaduskerk te Utrecht.

De Heer Fons van Bosbeek, voorzitter van de Gemeenschap Wladimirskaja te Utrecht, plotseling overleden op dinsdag 14 april 2020.
De begrafenis vond plaats op de begraafplaats Sint Barbara in Utrecht op 20 april 2020 in besloten kring.

De Heer Eugène Sarolea, trouw lid van de Gemeenschap van de Gedaanteverandering van de Heer te Den Haag, vier jaren bestuurslid van de Landelijke Instelling en zeer vele jaren secretaris van de Haagse gemeenschap, overleden 14 februari 2020.
Het afscheid vond plaats op vrijdag 21 februari bij Hijdra, Broekweg 125 in Den Haag. Aansluitend vond de begrafenis plaats op begraafplaats St. Barbara te Den Haag

Mevrouw Caecilia Andriessen, trouw lid van de Gemeenschap van de Gedaanteverandering van de Heer te Den Haag en zeer vele jaren dirigente van het koor van deze gemeenschap, overleden 6 augustus 2019.
Het afscheid vond plaats op dinsdag 13 augustus in de grote aula van crematorium Ockenburgh te Den Haag.

De heer Bernardus Maria Kok, acoliet van de Amstderdamse gemeenschap, overleden 27 juli 2019. Naar de wens van Ben heeft de uitvaart in besloten kring plaats gevonden.

De heer Sascha Teunissen, dirigent van het Maastrichts Slavisch Koor, overleden 24 februari 2019. De begrafenisdienst heeft plaats gevonden op zaterdag 2 maart om 11:00 uur in de Oekraïens Orthodoxe kerk Heilige aartsengel Michaël Archistrateeg gelegen aan de Hulshagenstraat 69 te Genk(B). Aansluitend is hij in besloten kring begraven.

Mevrouw Tamara van Leeuwen – Kolistschuk, overleden 22 januari 2019, vanaf het eerste uur trouw lid van de Haagse gemeenschap.
De begrafenisdienst is gehouden in de kapel van de begraafplaats Sint Barbara, St. Barbaraweg 6, Den Haag (Binkhorst), op maandag 28 januari om 13.00 uur, waarna aansluitend de begrafenis heeft plaats gevonden op genoemde begraafplaats.

Mevrouw Jos Christina Maria Teunissen – van Lith, overleden 8 december 2018, echtgenote van Sascha Teunissen, dirigent van het Maastrichts Slavisch Koor.
De begrafenisdienst heeft plaats gehad op zaterdag 15 december om 11:00 uur in de Oekraïens Orthodoxe kerk Heilige Michaël Archistrateeg gelegen aan de Hulshagenstraat te Genk(B).
De begrafenis vond aansluitend plaats op de algemene begraafplaats ‘Tongerseweg’, ingang Javastraat te Maastricht.

De heer Tiemen de Boer, overleden 2 september 2018, echtgenoot van Monique de Boer – Pomarelle, dirigente van het Eindhovens Byzantijns Koor.
De crematie vond plaats op zaterdag 9 september in Venray.

Mevrouw Hetty Satink-Makkinga, overleden dinsdag 16 januari 2018, partner van Balth Wittgen, bestuurslid van de Hengelose gemeenschap Wladimir.
De dankdienst voor haar leven werd gehouden op zaterdag 20 januari in de Oude Blasius te Delden.
Daarna heeft de crematie in besloten kring plaatsgevonden.

Mevrouw Marienel Tobé – Swan, overleden woensdag 3 januari 2018, echtgenote van vader diaken Wim Tobé.
De uitvaartdienst uit dankbaarheid voor haar leven heeft plaatsgevonden op dinsdag 9 januari in de St. Antoniuskathedraal aan de St. Jansstraat te Breda. Aansluitend is Marienel ter ruste gelegd op de begraafplaats “Zuylen” te Breda.

De heer Dick Lijten, overleden dinsdag 2 januari 2018.
Hij was lid van het Slavisch Byzantijns Koor Eindhoven en gemeenschapslid van Gruzinskaja. Ook was hij lid van het Maastrichts Slavisch Koor.
De plechtige uitvaartdienst vond plaats in de St. Martinuskerk te Heeze waarna hij werd begraven in het familiegraf.